Bortvist fra sentrum i to døgn etter «sykkel-støy»

To unge karer på sykkel påkalte seg politiets oppmerksomhet natt til lørdag. Det endte med en streng reprimande og forvisning i 48 timer.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Ifølge operasjonssentralen skal de ha blitt stoppet av politiet grunnet «roping og skriking» mens de syklet rundt i sentrum.

- Det har vært en patrulje som har stoppet guttene og hatt en dialog med dem. De skal ha vært særdeles høylytte og ikke spesielt enkle å kommunisere med, uttaler politiet til DRM24.

Det normale ved en bortvisning grunnet ordensforstyrrelser er som regel til neste morgen eller 24 timer. I dette tilfellet valgte altså politiet å benytte muligheten de har til å gi en 48 timers forvisning. Med andre ord bør de ikke vise seg på nytt i sentrum lørdag kveld.

- Det er siste sjanse før arresten. Det er ikke helt unormalt at bråkmakere drar på byen både fredag og lørdag, kommenterer politiet.

To andre unge menn ble også bortvist fra sentrum kort tid etter - disse to som følge av en mer tradisjonell ordensforstyrrelse. De to hadde ifølge politiet slått rundt seg inne på et utested. Ingen personer skal ha blitt skadet.

Slo politiet

En person som ikke fikk anledning til å forlate sentrum frivillig, var en kvinne i 30-åra.

Av ukjente årsaker skal vedkommende ha slått en polititjenesteperson på Bragernes, og endte opp med å bli innbragt arresten og en anmeldelse for vold mot offentlig tjenestemann.

Men julebordsesongen, den er fortsatt ikke i gang i Drammen.

- Med tanke på folk har det vært en helt vanlig fredag kveld i Drammen, oppsummerer politiet.

Powered by Labrador CMS