Til sykehus etter krasj i fjellvegg

En 79 år gammel kvinne er kjørt til Drammen sykehus i ambulanse etter at hun kjørte av veien ved Fiskum-undergangen fredag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Kvinnen er ikke alvorlig skadet, men trenger en sjekk på grunn av store krefter i sammenstøtet med fjellvegge, skriver Eikernytt.no.

Ifølge politibetjent Stian Enger har vitner, som lå etter kvinnen, fortalt at hun kjørte vinglete før hun kjørte av veien og traff fjellveggen med stor kraft.

Alle kollisjonsputene i bilen løste ut, men kvinnen på 79 år skal ha kommet fra det hele uten skader. Hun ble likevel sendt til sykehuset i Drammen for en grundigere sjekk.

Ifølge politiet er det ikke mistanke om verken alkohol eller rus mer i bildet, men førerkortet er rutinemessig beslaglagt og kvinnen vil måtte få en vurdering om skikkethet etter denne ulykken. Det var lav og sterk sol som kan ha blendet føreren, men om dette er årsaken til selve ulykken er ikke klarlagt.

Politiet var på stedet med to patruljer og dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet. Bilen er nå berget og veien er åpnet for vanlig trafikk igjen.

Powered by Labrador CMS