PÅ MED HÅNDJERN: Ung mann var involvert i bråk på torget.

Tre i arresten natt til søndag

En håndfull personer ble bortvist av politiet etter ordensforsyrrelser i sentrum natt til søndag. Ikke alle greide å overholde pålegget, og da går turen videre i arresten.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Totalt måtte tre personer overnatte i sentralarresten i Drammen denne natten. Det var mindre folk på byen enn normalt, men politiet hadde allikevel sitt å pusle med.

- Det var flere bortvisninger, og en av disse kom tilbake igjen etter å ha vært et ordensproblem. Da ble han fraktet i arresten, opplyser politiet til DRM24.

I tillegg er to personer innbragt arresten etter fyllekjøring.

FIKK MARSJORDRE - DEN VEIEN: De to unge mennene på bildet ble først bortvist etter ordensforstyrrelser, men kort tid etter var de tilbake igjen og forsøkte å komme seg inn på nye utesteder. Politiet ble oppmerksomme på de to og ga de en siste mulighet til å komme seg vekk fra sentrum - og denne gangen skjønte de visstnok alvoret.
TRENGTE HJELP: Politiet kom over en mann som lå på bakken med skader i hodet, og undersøkte om han kunne ha vært utsatt for vold. Det viste seg imidlertid at mannen, som var godt beruset, rett og slett hadde gått «på trynet». Ambulanse kom derfor og gav mannen tilsyn.
Powered by Labrador CMS