Mannekengoppvisningen inneholdt moter fra flere forretninger i Hokksund med lokale modeller. Her er det tøy av den lettere sorten som vises.
Mannekengoppvisningen inneholdt moter fra flere forretninger i Hokksund med lokale modeller. Her er det tøy av den lettere sorten som vises.

Hokksund-dager i strålende solskinn og pøsende regnvær

Å arrangere markedsdager i juni er en «risikosport». Det fikk Hokksund Handelstandsforening erfare lørdag. I det ene øyeblikket var det strålende solskinn, varmt og godt – i det andre pøste det ned. Heldigvis var arrangementet foran rådhuset ferdig da været ble som verst.

Publisert Sist oppdatert

HOKKSUND: Det formelig bøttet ned over Hokksund lørdag ettermiddag. De som ennå ikke hadde pakket ned markedsteltene sin fikk en stri tørn med å holde alt på plass og ikke minst alle varene tørre, skriver Eikernytt.no.

Men før det – var altså været både strålende og varmt og det satte folk pris på. For det kom flere til gratis frokost enn det arrangørene hadde sett for seg og det måtte hentes mer brød i butikken da de gikk tomme.

Utover formiddagen var det ulike underholdningsinnslag der både Hokksund Mikro og Minising stilte opp. Det gjorde også Øvre Eiker skolekorps, Hokksund Byteater Jr. og Hokksund Mannskor.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Natalia (t.v.) Oleksii og Katarina solgte varer til inntekt for foreningen Øvre Eiker for Ukraina.</span>
Natalia (t.v.) Oleksii og Katarina solgte varer til inntekt for foreningen Øvre Eiker for Ukraina.

Også moteshowet der lokale butikker viste fram noe av sitt utvalg i sommerklær gikk klar av regnet. Evy Hofsvang ledet showet med lokale mannekenger til stor glede for publikum.

Også et par av de politiske partiene markerte seg i dag. Høyre gikk rundt og delte ut solkrem for å hindre at du skulle bli rød. Arbeiderpartiet hadde en skikkelig stand der de blant annet ba innbyggerne om deres mening og forslag til hva de skulle satse på videre.

En annen stand som markerte seg var foreningen Øvre Eiker for Ukraina. Her stilte flere ukrainere opp med ting de selv hadde laget og inntektene fra salget gikk til foreningen og ulike tiltak som den gjør for flyktningene.

Det var også en veteranbilparade gjennom Hokksund sentrum, men det var under heller våte forhold og derved med et begrenset publikum. På Sanden Hotell blir det konsert med Ole Hartz fra varmer opp fra klokken 20 til Katalysator kommer på scenen ved 22.30-tiden.

SE FLERE BILDER FRA HOKKSUND-DAGENE LØRDAG:

Powered by Labrador CMS