Har pågrepet mistenkt for stasjons-brannen

Ung kvinne tatt av politiet i nærheten etter brannen - gjenkjent fra videovervåkning.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: En kvinne ble pågrepet av politiet på Strømsø kort tid etter at det brøt ut brann på jernbanestasjonen tirsdag kveld.

Ifølge politiet kom de over kvinnen i forbindelse med et annet oppdrag.

- Vi fikk melding om en ruset kvinne som virket som hun hadde psykiske problemer utenfor et skjenkested på Strømsø. Da vi kom til stedet oppdaget vi at vedkommende matchet beskrivelsen av vedkommende som ble sett forlate toalettet på jernbanestasjonen da det begynte å brenne, sier operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24.

Signalement og observasjoner stemte overens med både videovervåkning og vitnebeskrivelser, ifølge politiet, som mottok melding om vedkommende omlag en halvtime etter at brannen brøt ut på stasjonen.

Det viste seg imidlertid at kvinnen var lite samarbeidsvillig, og satte seg voldsomt opp mot politiet.

- Hun holdt blant annet på å rive av håret på en kvinnelig politibetjent, og vil bli anmeldt for dette, forteller Mørch.

Kvinnen sitter nå i arresten i påvente av avhør.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">HOLDT VAKT:</span> Det var stort politioppbud på Strømsø etter at det brøt ut brann på et toalett inne på jernbanestasjonen</span>
HOLDT VAKT: Det var stort politioppbud på Strømsø etter at det brøt ut brann på et toalett inne på jernbanestasjonen
Powered by Labrador CMS