Ståle trenger flere ansatte

Plass-sjef Ståle Gundersen på Fjordbyen Innkvartering har sikret sommerbelegget. Nå skal han utvide bemanningen.

Publisert

LIER: Anleggshotellet til Fjordbyen Innkvartering i Drammen har sommeråpent og gir gode boforhold for utenlandsk arbeidskraft på en rekke gårder i distriktet i år.

Plass-sjef Ståle Gundersen har fulle arbeidsdager. Nå vil han rekruttere. Nattevakter og servicefolk skal ansettes i hele og delte stillinger, i tillegg kommer ekstrahjelper.

Fjordbyen Innkvartering startet driften i sommer. Nå er det det landbruket som sikrer belegget på anleggshotellet på Brakerøya. Etter ferieukene starter bygge- og anleggsbransjen opp igjen for fullt. Da er det nye hotellet klar til å ta imot fagfolk som er engasjert på de mange bygge- og anleggsprosjektene i distriktet.

– Vi bygger opp bemanningen for å møte det økende behovet vi nå opplever, sier Ståle Gundersen, som i sommer har fulle dager på anleggshotellet.

– Dette er vår første sommer, og vi har fått en fin innkjøring av anleggshotellet. Vi har fullt belegg på en av våre tre rigger. For oss er det perfekt. Vi får trimmet alt vi skal levere, fra mat, service, vask, rydding og alt av stort og smått som skal fungere knirkefritt.

Alt på Fjordbyen Innkvartering er nytt. Moelven overleverte riggene i april. Senere er uteplassen asfaltert. Parkeringsplasser er etablert.

– Vi erfarer at alt fungerer som det skal. Det neste vi skal få på plass nå er flere ansatte, sier Gundersen.

Selskapet skal rekruttere flere ansatte til fulltidsstillinger og deltidsstillinger.


– I særlig grad ser vi etter arbeidende nattevakter og ekstrahjelper innenfor service, alt fra renholdere til faste og ekstrahjelpere innenfor kantinedrift, sier Gundersen.

Powered by Labrador CMS