Cupfinaledrømmen brast for Godset

Røk ut mot Molde etter 3-0-tap i semifinalen på Aker Stadion.

MOLDE: Det var et offensivt Strømsgodset som tok tak i kampen og skapte flere sjanser i starten av begge omganger mot moldenserne, men til slutt var det nok en gang effektiviteten foran mål som ble forskjellen på lagene.

Godset produserte nok store muligheter til flere mål, men var ikke presise nok på avslutningene. Spesielt Fred Friday burde sendt Godset i føringen etter en forsvarstabbe av Molde i starten av andre omgang, som han ikke fikk utnyttet fullt ut.

Moldes Magnus Wolff Eikrem, som satte begge de første Molde-scoringene etter henholdsvis 57 og 78 minutter, punkterte kampen etter et håpløst utspill av Morten Sætra. 3-0-målet kom på selvmål av Godset etter en Molde-corner.

Etter gode åpningsminutter i begge omgangene tok hjemmelaget mer over kampen, og totalt sett var sjansestatistikken i Moldes favør - som var det beste laget i andre halvdel av 2. omgang.

Dermed blir det Molde som får spille om årets cupgull på Ullevål, hvor de møter enten Bodø/Glimt eller Viking, som spiller den andre semifinalen 21. april.

- Vi er nødt for å sette de sjanene vi får, og når vi ikke gjør det blir det dessverre bare å gratulere Molde med cupfinale, oppsummerte Godset-trener Haakon Wibe Lund etter kampen overfor NRK.

PS: Godset får revansje mot Molde på hjemmebane allerede førstkommende lørdag, da lagene møtes i 2. runde i serien i Drammen. Forrige gang de to møttes på Marienlyst endte det 6-0 til Godset.