FLAUSEMÅL: Moldes utlikning kom på minst mulig elegant vis.

Godset ledet, men Molde snudde kampen

Strømsgodset er fortsatt uten poeng i årets eliteserie etter å ha tapt 3-1 for Molde hjemme på Marienlyst.

DRAMMEN: Kampen i Drammen var den andre mot Molde denne uka etter tapet i cup-semifinalen onsdag. Og det så innledningsvis lyst ut for at Strømsgodset kunne få revansje mot moldenserne på hjemmebane foran snaut 3.900 tilskuere palmesøndag.

Godset tok føringen i kampen fra start, og produserte flere målsjanser med offensivt spill - mens Molde hadde mer enn nok med å forsvare seg, og røk på flere gule kort for å stoppe hjemmelaget.

Etter hvert fikk Strømsgodset lønn for strevet ved Fred Friday, som stup-headet inn 1-0-scoringen få minutter før pause - og Godset ledet fortjent før andre omgang.

Kollapset

Etter hvilen ble imidlertid kampen snudd på hodet i Drammen. Strømgodset mistet initiativet i spillet, og begynte å vakle bakover. Molde utnyttet situasjonen, og kom på flere farlige kontringer.

Utlikningen kom på et rotete mål hvor SIF-forsvaret klønet det til og Godset-målvakt Viljar Myhra ikke fikk skikkelig tak på ballen - som spratt forbi og trillet sakte inn i mål.

Deretter satte eks-Godset Eirik Ulland Andersen 2-1-målet på nok en kontring, før Molde satt spikeren i kista med 3-1 i sluttminuttene.

Godset står dermed uten poeng etter to serierunder. Neste serierunde er hjemme mot Sandefjord 23. april.