WCH inviterer til barnefestival

Søndag 5. juni inviterer Working Class Hero til egen barnefestival på Tangenkaia. Det blir konserter og aktiviteter for hele familien dagen etter voksen-arrangementet går av stabelen samme sted.

Publisert

DRAMMEN: Gratisarrangementet går av stabelen fra klokka 11.00 til 16.00.

– Dette er uten tvil Drammens tøffeste festival for barn! Jeg er ganske sikker på at det skal være noe for enhver smak, sier Mehtap Yildiz som er festivalsjef for Working Class Kids.

Programmet er variert og byr på både musikalske og fysiske aktiviteter. På scenen står band som Trass og Meg og kammeraten min. To kjente og kjære band som har barn som sin målgruppe. Det blir også Family Reggae Disco med reggaeartisten Ras Nelson.

Festivalen åpnes med det musikalske barneteateret «Zuca, en miljøvennlig papegøye», som er en reise gjennom brasiliansk landskap. Etter det vil det gå slag i slag med konserter og andre aktiviteter som blant annet Capoeira workshop, hvor barna har mulighet til å bli bedre kjent med den brasilianske kulturarven.

Breakdance, skating og graffiti

- Vi presenterer hiphop-kulturen gjennom breakdance jam og workshop der barna kan lære seg noen nye moves og bli med å danse. Graffiti og Street Art-workshopen holdes av de anerkjente kunstnerne Loze One og den brasilianske multikunstneren Peacetu.

Drammen Sk8 klubb stiller opp med ramper og utstyr slik at de som ønsker kan prøve seg på skating. Det blir også Skatebingo med mange kule premier. Denne dagen har man også mulighet til å bli med Drammens egen Skateboard-Yogi, Jørgen Nøvik og utforske brettet som et uttrykksform.

I tillegg kommer «Nysirkus for alle» med medlemmer som er kjent fra Norske talenter, hvor de i 2019 kom helt til semifinalen med sine utrolige stunts. Det blir luftakrobatikk og spektakulære sverd og flammeshow, men også mulighet for barn å utforske sine skjulte talenter innenfor akrobatikk og sjonglering gjennom workshops.

Ansiktsmaling

Smaksverkstedet av Folkelig stiller opp med «Sanseløype», hvor barn skal gjennom sansene skal eksperimentere ulike frukt og grønt.

Den fargerike klovnen Cathrine skal pynte barna til fest med ansiktsmaling med all regnbuens farger.

Det blir salg av enkel mat og drikke, samt is og popcorn. Det finnes toaletter, ammetelt og chillout-lounge på området.

Powered by Labrador CMS