POPULÆRT: Hundrevis av barn i alderen 6-11 år fikk en god porsjon fotballglede på Åskollen, her er det triksemesteren Anders Solum og «Freestyle Emma» som underholdt publikum og lærte bort noen triks.

3.000 deltok på «Glasscup»

Glassverket IF tok cup-konseptet et steg videre og arrangerte en meget vellykket «fotballfestival» i helga.

Publisert Sist oppdatert

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO FRA TRIKSESHOWET!

ÅSKOLLEN: Påmeldingen for cupen ble stappfull med hele 145 lag på kort tid, forteller prosjektleder Torbjørn Furseth til DRM24.

I helga var det altså duket for det skulle vise seg å bli et kjempearrangement på første forsøk, og værgudene spilte også på lag med nydelig sensommervær for barn og foreldre fra hele distriktet på Åskollen. Totalt skal det ha vært rundt 3.000 personer innom cupen.

For å ivareta festivalkonseptet hadde også Glassverket sørget for å tilby noe mer enn bare fotball og venting mellom kampene for lagene som deltok.

Populær underholdning

Og i disse Youtube-tider var nok verdensmester i fotballtriksing, Anders Solum, som etter hvert har blitt en aldri så liten YouTube-kjendis som følge av sine ferdigheter med ballen, en av de største trekkplasterne.

Med egen stand, høyttaler og trikseshow, sørget han for å samle mange nysgjerrige og lærte også villig vekk noen triks til de som ville prøve seg i «ringen» Solum (bildet) hadde med.

TikTok-eren «Triksepappa» kjente også sin besøkelsestid under festivalen, det samme gjorde «Freestyle Emma», 16-åringen som slo knockout på gutta i NM i fotballtriksing, og kjørte blant annet felles show med Anders Solum:

Sist men ikke minst sørget også lokale helter fra Strømsgodset for litt blest, med autografsignering, selfie-taking og billett-utdeling.

Om tiktok-ere og YouTubere innen fotballsjangeren ikke skulle være nok for å holde på tålmodigheten for aldergruppen 6-11 år, hadde også Glassverket sørget for å hanke inn en mega-hoppepute fra Rush Trampolinepark - som var mer eller mindre full av barn konstant.

Alt i alt, et meget velorganisert arrangement som gikk på skinner, er inntrykket DRM24 har fra de vi snakket med som deltok på cupen.

SEIERSBRØL: Gutter 07, Konnerud Vestbygda «Ulvene» (2015-årgang) kunne ule fornøyd på «podiet» under premieutdelingen etter å ha glefset til seg 3 av 4 mulige seire.
Powered by Labrador CMS