Om

Om DRM24


Konseptet

Drammen Live24 er en 100% digital nyhetsleverandør for befolkningen i drammensregionen. Vårt hovedprodukt er nettstedet DRM24.no, en nettavis med hovedfokus på døgnkontinuerlig dekning av aktuelle hendelser fra nedslagsfeltet.

Vårt motto er å være «først med det siste», hvilket innebærer at vi alltid etterstreber en rask og presis nyhetsformidling innenfor vår redaksjonelle profil.

Utover www.drm24.no skal alle våre lesere kunne holde seg oppdatert på nyhetsbildet ved å følge oss på Facebook og andre sosiale mediekanaler.

DRM24 har cirka 200.000 månedlige lesere og 35.000 følgere i sosiale medier.

Hvem står bak?

Drammen Live24 AS ble etablert i april 2015 av en gruppe lokale gründere med lang og variert erfaring fra mediebransjen.

Vår målsetning er å tilby en profesjonell og innovativ nyhetstjeneste uten kostnader for sluttbrukeren. Redaksjonelt innhold på DRM24.no kommer aldri til å koste penger!

Utgivererklæring

Hovedformål

Drammen Live24 er en fri, uavhengig og selvstendig nyhetspublikasjon hvis hovedformål er daglig distribusjon av aktuelt nyhetsstoff og annonseprodukter på Internett. Alt innhold blir distribuert gratis og gjort tilgjengelig for lesere uten betaling. Drammen Live24 AS ble grunnlagt i 2015 av lokale gründere, og har ingen bindinger til andre mediehus eller mediekonsern.

Nedslagsfelt

Vårt dekningsområde er drammensregionen med en befolkning på ca. 200.000 innbyggere. Drammen Live24 dekker hovedsakelig kommunene Drammen, Lier og Øvre Eiker. Dette utelukker ikke muligheten for nyhetsformidling fra andre eller omkringliggende områder.

Publisering

Mediebedriftens redaksjonelle innhold er eksklusivt og kan ikke gjengis uten avtale. Drammen Live24 forbeholder seg retten til å publisere innhold etter avtale med eksterne bidragsytere uavhengig om det betales honorar eller ikke. Retten gjelder også gjenbruk i alle mediekanaler Drammen Live24 disponerer. Drammen Live24 har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider det lenkes til.

Etisk regelverk

Drammen Live24 arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk, anonymitetsretten og garanterer 100% kildevern. Den som mener seg urettmessig rammet av redaksjonell omtale, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Følgende etiske regelverk ligger til grunn for vår redaksjonelle virksomhet:

- Vær varsom-plakaten
- Redaktørplakaten
- Tekstreklameplakaten


RPAS/luftfoto-operasjoner

Drammen Live24 er lisensiert av luftfartstilsynet, og har operasjonstillatelse for kommersielle operasjoner med RPAS på norsk territorium og er forsikret som kommersiell operatør av RPAS ihht. myndighetskrav i gjeldende regelverk.

Powered by Labrador CMS