GA ALT: Både SSK-kaptein Eirik Bø Johnsen og Drammens Johan Mørch Andersen klinte til i et fartsfyllt oppgjør i ti minus og snødrev på Marienlyst. Bataljen endte til slutt uavgjort 3-3.

Delte poengene etter tett toppfight i lokalderbyet

Solberg viste muskler på bortebane og påførte hittil suverene Drammen sesongens første poengtap.

Klikk på vinduet over for å se kampen i reprise!

DRAMMEN: - Det var en tett toppfight. Jeg er litt skuffet over at vi ikke er voksne nok til å dra det i land da vi leder 3-1 men lar Solberg komme tilbake i kampen, oppsummerer Drammen-trener Mathias Stavis overfor DRM24 etter kampen.

Hjemmelaget er fortsatt ubeseiret, men har ikke vært nærmere tap hittil i sesongen enn mot erkerival Solberg - Stavis' egen moderklubb.

Solberg gikk hardt ut fra start og gjorde trolig sin beste kamp hittil i sesongen. Bortelaget tok ledelsen 1-0, før hjemmelaget utliknet før 20 spilte minutter. Kampen bølget litt frem og tilbake, men lagene gikk til pause på uavgjort 1-1.

Thrilleravslutning

Like etter pause snappet et meget høytstående og aggressivt Drammen ved Marius Mørch Andersen en pasning i Solberg-forsvaret og tok ledelsen. Kort tid senere la de på til 3-1 etter frislag fra spiss vinkel og en flikk i mål. Men tabelltoer Solberg ga seg ikke og tok opp jakten på serielederen.

Etter å ha utliknet til 3-3 i det 70. minutt tilspisset gemyttene seg og det ble for alvor trøkk i duellene og god underholdningsverdi for de fremøtte tilskuerne som bortimot fyllte tribunene i 10 minus.

Begge lag fikk sine 10-minuttene på utvisningsbenken for å kjøle seg ned, og selv om begge lag fikk rikelig med sjanser til å score vinnermålet ble det ingen flere nettkjenninger på Marienlyst.

Høyt nivå fra begge

Og det kunne se ut til at begge lag var skuffet over å ikke dra i land seieren etter poengdelingen. Drammen-trener Stavis synes ikke laget sitt gjorde noen dårligere kamp nivåmessig enn tidligere i sesongen, og gir med det motstanderen honnør for nivået de møtte.

- Det var en toppfight, og jeg skjønner at også Solberg gjerne skulle hatt seieren. Kampen under ett var det nok ikke urettferdig at det ble uavgjort, sier Stavis (bildet), og fikk en god klem av sin gamle lagkamerat og SSK-kaptein Eirik Bø Johnsen (under).

Drammen Bandy leder fortsatt eliteserien med 13 poeng, mens Solberg havner bak Stabæk (6-4 mot Ullevall) og Sarpsborg (7-1 mot Ready) som vant begge sine kamper i onsdagens runde. Mjøndalen vant forøvrig 9-4 mot Øvrevoll/Hosle.