Drammen med ett bein i NM-semi

Tok sin andre strake seier etter høydramatisk borteoppgjør mot Ullevaal i 2. kvartfinale fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det ble nok et tett oppgjør for Drammen mot Ullevaal fredag, etter at Drammen tok en knepen 3-2-seier på Marienlyst tidligere i uka.

På Bergbanen var det Ullevaal som åpnet best og ledet store deler av kampen, men med en spiller mindre greide allikevel Drammen å hente inn ledelsen etter to kjappe scoringer fra Mathias Farnes i sluttminuttene. På sudden death avgjorde samme mann for Drammen med en kjempescoring og hattrick, og hadde dermed snudd kampen til enorm skuffelse for hjemmelaget.

Drammenserne leder dermed 2-0 i matcher og er klare for semifinale med seier på Marienlyst søndag 18.00 i 3. kamp.

Også Solberg stakk av med seieren i den andre kvartfinalen mot Ready på Solbergbanen, og vant 4-3 etter å ha vært det beste laget i store deler av kampen. Dermed står det uavgjort før lagene møtes til 3. kvartfinale, hvilket innebærer at det blir minst fire kamper mellom de to rivalene før avansement til semifinalen kan kåres.

Mjøndalen på sin side gjorde en langt bedre kamp mot Stabæk enn 16-1-fadesen i den første kampen, og var uhyre nære å få revansj etter 3-4 på Vassenga. Med to strake seiere og neste kamp på hjemmebane for Stabæk ser det imidlertid svært vanskelig ut for Mjøndalen med avansement - da må de isåfall ta tre strake seiere mot Stabæk.

Se Ullevaal - Drammen i reprise her:



Se Solberg-Ready i reprise her:

Powered by Labrador CMS