STORSCORER: Drammen-toppscorer Lene Aamodt sørget for hattrick søndag, og er også på topp 3 i årets eliteserie over antall mål.
STORSCORER: Drammen-toppscorer Lene Aamodt sørget for hattrick søndag, og er også på topp 3 i årets eliteserie over antall mål.

Drammensjentene snudde og vant lokalderbyet - klare for sluttspill

Drammen Bandy skal etter 4. plass i årets eliteserie kjempe om kongepokalen mot enten Ready, Stabæk eller Høvik.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Trekningen for årets sluttspill blant topplagene i eliteserien er foreløpig ikke klar, men klart er det at Ready tok seriegullet foran Stabæk og Høvik, med Drammen på 4. plass. Det betyr at de fire lagene også skal kjempe om NM-tittelen.

- Det blir tøft, men dersom alt klaffer har vi muligheten, sier Drammen-trener Arild Aamodt til DRM24.

Solberg ble årets tabelljumbo uten seier, men ledet lokaloppgjøret på Marienlyst (flyttet fra Solbergbanen) 3-2 til pause etter både 1-0 og 2-0 mot et reservepreget Drammen Bandy.

Etter pause fortsatte Drammen opphentingen, og snudde til slutt matchen med 5-3-seier, og dermed sin andre seier mot Solberg for sesongen.

Måtte spille med ti

Bortelaget, det vil si Drammen, var så skadeskutt at de måtte spille hele kampen med kun 10 spillere.

Blant frafallet var også Drammens viktige kaptein og stopperbauta Ruth Eline Borge, som har vært ute en måneds tid med både bekkenlåsning og corona. Hun var imidlertid den 11. kvinnen på laget (og vel så det) fra sidelinja, hvor hun i velkjent stil kringkastet sine kraftfulle direksjoner så det ljomet på Marienlyst.

Heldigvis for Drammen regner Borge med å være klar igjen på isen til sluttspillet.

Se flere bilder fra kampen:

Powered by Labrador CMS