Eirik Lunden og SSK, her mot Sarpsborg tidligere i vinter.
Eirik Lunden og SSK, her mot Sarpsborg tidligere i vinter.

Full klaff for Solberg i medaljejakten

Solberg vant, og fikk god hjelp av de øvrige lagene i søndagens serierunde i jakten på medalje i årets eliteserie.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Solberg tok ikke overraskende to nye poeng i målrikt oppgjør med 10-5-seier hjemme på Solbergbanen mot Røa, etter å ha tapt 7-4 borte mot Stabæk tidligere i uka.

Mer overraskende var det at hittil ubeseirede Sarpsborg gikk på et 3-2-tap for Ullevaal, mens Drammen holdt Ready til uavgjort med 5-5 på Marienlyst etter å ha ledet 4-2.

Det er naturligvis gode nyheter for SSK, som har avansert til en 2. plass på tabellen ett poeng bak Sarpsborg, og foran Stabæk og Ready - riktignok med flere kamper spilt.

Mjøndalen imponerte med 5-1-seier mot Ullern på bortebane, men prestasjonene har svingt veldig i det siste med seier mot Solberg 2. juledag, og 0-7-tap for Ullevaal tidligere denne uka. Bruntrøyene har imidlertid fått karret seg opp fra bunnstriden med sine syv poeng, og sjansene bør være gode for nye poeng mot Høvik i neste runde.

Travel bandy-uke

For øyeblikket er Stabæk og Ullevaal de to mest formsterke lagene, og alt ligger til rette for en thriller-uke med knallhard kamp om poengene i uka som kommer med hele tre runder i eliteserien.

Onsdag møtes Solberg og Drammen til lokalderby på Solbergbanen klokken 1900, og Ready møter Stabæk på Gressbanen.

Fredag møter Drammen Bandy Ullern borte, mens Mjøndalen tar imot Ullevaal hjemme. Søndag er det klart for Stabæk-Drammen, Sarpsborg-Mjøndalen og Ullevaal-Solberg - tre tøffe bortekamper for de tre drammenslagene.

Slik ser tabellen ut:

Se Solberg-Røa i reprise over

Powered by Labrador CMS