Her det det Drammen bandys Lene Aamodt som blir stoppet av Readys Hermine Grove-Knutsen.
Her det det Drammen bandys Lene Aamodt som blir stoppet av Readys Hermine Grove-Knutsen.

Møtte overmakten mot serielederen

Drammens damelag ga serieleder Ready kamp for poengene, men måtte til slutt innse nederlaget etter 2-5 på Marienlyst søndag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Ready er hittil ubeseiret og har vært helt overlegne i dameserien denne sesongen, og med seier mot Drammen kunne Oslo-laget erklære seg for seriemestere. Med kun én kamp igjen å spille, åtte poeng foran Stabæk med fire kamper igjen å spille - og Ready-seier i innbyrdes oppgjør, forsvinner Stabæks teoretiske mulighet på førsteplassen.

Drammen på sin side har ikke hatt noen dårlig sesong sportslig sett, men har hatt litt stang-ut i flere tette oppgjør, og er i år passert av et meget solid Solberg-lag med mange forsterkninger, som nå ligger på tredjeplass (tapte 2-0 borte mot Ready i forrige runde).

For Drammens del vil de tre siste rundene bli en kamp mot NTNUI om fjerdeplassen i årets serie, og med den sportslige trenden de har vist mot eliteseriens beste lag bør de ha et godt utgangspunkt.

På Marienlyst søndag viste imidlertid Ready hvorfor de er seriemester, og hadde gjennom hele kampen et spillemessig overtak kollektivt sett, var hakket kvassere i avslutningene og mer effektive foran mål.

Drammen på sin side er mer ujevne og tar ikke like godt vare på målsjansene, men vartet trolig opp med en god kandidat til årets mål, signert landslagsspiller Lene Aamodt, som fra 30 meter og skrå vinkel klinket ballen i det lengste krysset med et kjempeskudd:

Laget har også flere lovende unge spillere hvor flere i løpet av den siste sesongen har tatt store steg, men har fortsatt et tomrom å fylle i forsvaret etter at landslagspiller Ruth Eline Borge la opp i fjor. Som følge av en tynn tropp er også laget skadeutsatt, så om laget lykkes med å få en stabilt større tropp å ta av, er det ingen grunn til at Drammen kan bli et lag å regne med i dameserien også neste år.

Drammen møter Stabæk borte, NTNUI hjemme og Ullevål hjemme i siste rundene.

Se flere bilder fra kampen:

X

Powered by Labrador CMS