TØFFE TAK: Her er det Drammen Bandys Thomas Stærkeby som stopper Stabæks Petter Løyning på ulovlig vis, som fikk straffeslag.
TØFFE TAK: Her er det Drammen Bandys Thomas Stærkeby som stopper Stabæks Petter Løyning på ulovlig vis, som fikk straffeslag.

NM-exit for Drammen etter knallhardt oppgjør mot Stabæk

Stæbak vant fortjent 8-2 mot Drammen i den fjerde og avgjørende semifinalen på Marienlyst fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Dermed brast NM-drømmen for Drammen som det siste av de lokale elitelagene i årets bandysluttspill. Drammenserne måtte nemlig vinne for å ha håp om å ta seg til finalen.

Etter å ha slått Stabæk to ganger tidligere i år, samt serieleder Sarpsborg, har Drammen vist at de kan hamle opp med de beste om alt stemmer. Men etter tre relativt jevnspilte seriefinalerunder ble det alt annet enn jevnt i den fjerde.

Gjestene fra Bærum hadde et godt grep om kampen fra start til slutt, mens Drammen ble løpende mye imellom og satser på kontringer - uten å få spillet i sitt eget modus.

Det ble allikevel en underholdende kamp for de mange fremmøtte fra både Bærum og Drammen, med knallharde dueller og mange scoringer. Stabæk ledet sågar 4-0 til pause og hele 8-0 i 2. omgang før Drammen fikk to trøstemål på tampen.

Stabæk, som tapte fjorårets NM-finale mot regjerende norgesmester Solberg, er dermed klare for nok en NM-finale, men må vente til søndag før de får vite om de møter seriemester Sarpsborg eller Ready.

Det står nemlig 2-2 i kamper mellom de to lagene etter et superdrama som endte i straffekonk og 7-6-seier til Ready på Gressbanen fredag kveld.

SE HELE KAMPEN I REPRISE UNDER:

Powered by Labrador CMS