LOKAL DUELL: Maja Muri for Drammen (i blått) mot NTNUI-kaptein Marthe Røren Hellum fra Solbergelva.
LOKAL DUELL: Maja Muri for Drammen (i blått) mot NTNUI-kaptein Marthe Røren Hellum fra Solbergelva.

Straffet for sjansesløsing mot NTNUI's Solberg-jenter

NTNUI med bare ni spillere, hvorav tre Solberg-jenter, slo Drammen 8-3 til stor glede for «bortefansen» på tribunen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det ble rene lokalderbyet på Marienlyst torsdag kveld, til tross for at motstanderen kommer helt fra Trondheim og har eliteseriens lengste reisevei.

Årsaken er de tre Solbergjentene på laget som går på NTNU, og som nå er hjemme på juleferie og hadde sørget for en både tallmessig og lydmessig overlegen Solberg-delegasjon på bortetribunen. Og NTNUI-jentene trenger all backingen de kan få, da troppen er heller slank og de har spilt flere bortekamper med bare ni spillere denne sesongen.

Før matchen mot Drammen hadde NTNUI kun tatt poeng etter uavgjort borte mot Solberg, og etter en jevnspilt 1. omgang på Marienlyst hvor hjemmelaget ledet 2-1 midtveis, gikk lagene til pause med 4-2 til NTNUI etter to kjappe bortemål før hvilen.

Drammens Lene Aamodt skapte plunder for NTNUI-forsvaret og scoret to mål.
Drammens Lene Aamodt skapte plunder for NTNUI-forsvaret og scoret to mål.

Stillingen holdt seg til midtveis i 2. omgang, og mens hjemmelaget sløste med mulighetene, var NTNUI dødelig effektive når de fosset i angrep - og fikk bortimot full uttelling på sjansestastikken med flere farlige kontringer. NTNUI dro ifra det siste kvarteret, og kunne til slutt juble for sesongens første seier med hele 8-3.

Drammen Bandy tar juleferie med to poeng og Solberg med fem poeng, før kvinnenes eliteserie i verdens raskeste lagidrett fortsetter på nyåret. Neste hjemmekamper for de to lokale elitelagene er som følger:

3. januar: Solberg - Høvik
10. januar: Drammen - Høvik


Se flere bilder fra kampen:

Powered by Labrador CMS