FASTKLEMT: Fire personer er sendt sykehus etter en møteulykke med store materielle skader i Krokstadelva.

Alvorlig trafikk­ulykke på FV283

FV283 ved Horgen var stengt i mange timer etter frontkollisjon mellom to biler onsdag kveld. Fire personer er skadd, to av dem betegnes som kritisk skadd.

Publisert Sist oppdatert

EIKER: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen ved 18.30-tiden.

Ifølge politiet er tilsammen fire personer skadd, to av dem betegnes som kritisk skadd. Etter hva DRM24 erfarer fra stedet skal minst to personer ha vært fastklemt.

- Fire personer er sendt sykehus. To av dem betegnes som kritisk skadd, en av dem med moderate skader og en person lettere skadd. Den ene bilføreren er sendt Ullevaal med luftambulanse, opplyser politiet.

Ifølge politiet skal de involverte personene være en mann i 40-årene fra Polen, og to kvinner i henholdsvis 40- og 20-årene fra Polen. Disse skal ha vært i en og samme bil. I den andre bilen satt det en kvinne i 40-åra fra Buskerud.

En hund skal også ha vært i den ene bilen, og ble sendt veterinær som følge av det som trolig er en knekt labb. Etter undersøkelser viste det seg at hunden trolig er uskadd og har det etter forholdene bra.

Veien stengt

Veien ble helt stengt på stedet, hvilket førte til lange køer.

Som følge av undersøkelser av både politiet og Statens Vegvesens ulykkesgruppe ble ikke veien gjenåpnet før ved 23.30-tiden.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

- Vi har ikke tatt avhør av de involverte, og dermed er det for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS