Brann i lagerbygg:
- Anbefales å lukke vinduer

Det brøt fredag ettermiddag ut brann i et lagerbygg på Nøstodden langs Svelvikveien. Beboere retning Drammen sentrum ble anbefalt å lukke vinduer og ventilasjon som følge av røyken.

Publisert Sist oppdatert

TANGEN: Nødetatene rykket ut til melding om brann i en lagerbygning på Nøstodden langs Svelvikveien ved 16.20-tiden.

Ifølge politiet ble det observert åpne flammer og mye fra stedet da nødetatene ankom. Ved 1700-tiden melder politiet at brannvesenet har slått ned flammene i en bod hvor brannen har startet, men at det fortsatt jobbes på stedet med brannslukking.

Svelvikveien ble midlertidig helt sperret forbi stedet som følge av brannen, og politiet oppfordrer beboere i området til å lukke vinduer.

Ved 18.40-tiden melder politiet at Svelvikveien blir gjenåpnet og at brannvesenet har kontroll på stedet.

Omstendighetene rundt brannen er foreløpig uavklarte. Det er foreløpig ikke meldt om personskader i forbindelse med hendelsen, men to personer sjekkes ut av helse etter å ha pustet inn røyk, opplyser politiet.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">ÅPNE FLAMMER: </span>Her brant det ut av en vegg på stedet.</span>
ÅPNE FLAMMER: Her brant det ut av en vegg på stedet.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">MYE RØYK:</span> Brannvesenet konsentrerte slukkeinnsatsen på fjord-siden av bygget.</span>
MYE RØYK: Brannvesenet konsentrerte slukkeinnsatsen på fjord-siden av bygget.
Powered by Labrador CMS