Fant død person i vannet

Politiet undersøker funn i Drammenselva ved Holmen motorbåtforening fredag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

HOLMEN: Det opplyser politiet ved 16.15-tiden etter at politiet ble varslet av en privatperson ved 16.00-tiden.

- En lege på stedet bekrefter at vedkommende trolig har vært død i flere dager. Vi jobber med å identifisere vedkommende. Per nå har vi ingen klar indikasjon på hvordan vedkommende har havnet i vannet, og vi jobber derfor med å innhente mest mulig informasjon som kan belyse saken, uttaler politiet.

Alle nødetatene rykket ut til stedet, men øvrige forlot stedet etter kort tid mens politiet sperret av området for å gjøre tekniske undersøkelser.

Ved 19.30-tiden opplyser politiet til DRM24 at de har en formening om hvem vedkommende er, og at det jobbes med å varsle pårørende. Vedkommende settes imidlertid ikke i sammenheng med noen personer som har vært savnet den siste tiden.

- Ingen ting som tilsier noe kriminelt

Politiet opplyser videre at de per nå ikke har noen holdepunkter for å si at den avdøde har blitt utsatt for noe straffbart, men at saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

- Vi kan ikke utelukke noe og holder alle muligheter åpne, uttaler operasjonsleder Victoria Hillveg i politiet til DRM24.

Ifølge operasjonslederen vil den avdøde trolig bli obdusert i løpet av de neste dagene for å bringe klarhet i dødsårsaken.

DRM24.no kommer tilbake med mer
.

Powered by Labrador CMS