Flere i arresten etter vold og slåssing på byen

Politiet hadde nok å henge fingrene i på byen i Drammen natt til søndag.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Minst fire personer er innbragt arresten etter ordensforstyrrelser i Drammen sentrum i løpet av natten. I tillegg er flere bortvist.

To av dem som ble bortvist var et par menn i 20-åra fra Oslo som sammen med flere andre skal ha vært involvert i slåssing med vektere på Bragernes Torg, hvorav en av de to skal ha bitt en vekter i hånden.

En annen mann i 20-åra, denne lokal, ble bortvist og anmeldt etter urinering på offentlig sted midt i gågata.

Nok en mann i 20-åra, denne fra Lier, ble først forsøkt bortvist av politiet etter å ha forulempet dørvakter i Engene. Mannen greide imidlertid ikke overholde pålegget, og ble derfor innbragt arresten da politiet påtraff mannen samme sted noe senere.

Ytterligere en mann i 20-åra fra Lier ble sendt rett i arresten etter at han foran politiet gikk løs på en vekter i Amtand Bloms gate. Samme skjebne fikk en sambygding i samme alder på samme sted etter å ha slått en mann i 30-åra fra Drammen i ansiktet så vedkommende endte opp med en knekt tann og kutt i ansiktet.

Før natteroen senket seg ble også en kvinne i 30-åra innbragt arresten fra Bragernes Torg, etter at hun nektet å forlate stedet etter å ha blitt bortvist av politiet. Kvinnen skal ha vært beruset og av det lite samarbeidsvillige slaget, samt nektet å oppgi personalia.

Powered by Labrador CMS