Flere slagsmål med barn og ungdommer i sentrum

11-åring skal ha gått løs på tilfeldig forbipasserende.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: På kvelden 17. mai har det vært tildels mange barn og unge i sentrum i Drammen. Enkelte av disse har hatt problemer med å oppføre seg.

Ved 20.00-tiden oppstod det to ulike hendelser med kort tids mellomrom i området Bragernes Torg og bybrua.

Den første gikk ut på det som ifølge vitner var en ung jente som gikk løs på tilsynelatende tilfeldig forbipasserede og jevnaldrende.

- Etter å ha fått kontroll på stedet, viste det seg at det blant annet skal ha vært lugging. Jenta var bare 11 år og hadde en rar adferd. Hun ble kjørt hjem til foreldre, og saken vil muligens få et etterspill med barnevernet i etterkant, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i politiet til DRM24.

Sjalusidrama

Kort tid etterpå kom det nok en melding til politiet om bråk på Bragernes. Denne gangen mellom en ansamling noe eldre ungdommer som skal ha havnet i slagsmål utenfor McDonalds.

- Det var snakk om lokale 14-15-åringer. Etter å ha fått kontroll på stedet viste det seg at det var både gutter og jenter involvert i noe sjalusidrama og mye rot. Det skal ha blitt delt ut slag, men det er ikke rapportert om synlige personskader, sier Eikedalen.

Ingen av de involverte fra noen av hendelsene skal ha hatt behov for legetilsyn.

- De involverte har fått et pålegg om å holde seg borte fra sentrum til imorgen, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS