TOTALSKADD: En Svelvik-familie mistet hjemmet i en kraftig boligbrann på Berger natt til søndag. Også bilene gikk med i flammehavet.
TOTALSKADD: En Svelvik-familie mistet hjemmet i en kraftig boligbrann på Berger natt til søndag. Også bilene gikk med i flammehavet.

Mistet både hus og biler i branninferno

Klokken var rundt halv fire på natta da en nabo slo alarm i Havnehagen på Berger. De to som oppholdt seg i boligen skal ha fått reddet seg uskadd ut av huset, men mistet alt til flammenes rov.

Publisert Sist oppdatert

SVELVIK: Nødetatene rykket ut til melding om brann på stedet like før 03.30 etter melding om brann på stedet fra en nabo.

Ifølge politiet var det full overtenning på stedet da nødetatene ankom, og det ble umiddelbart iverksatt slukkearbeid da det ble klart at to personer som befant seg i huset skulle ha kommet seg ut.

Ifølge politiet ble begge tatt med til sykehuset for sjekk etter hendelsen, men det er ikke rapportert om personskader.

Reddet nabohuset med et nødskrik

I tillegg til huset spredde brannen seg til de to bilene på gårdsplassen foran huset, som også ble totalskadd.

Også nabohusene ble evakuert, og det var med nød og neppe at brannvesenet fikk hindret at også ett av disse også tok fyr.

- Det var såpass varmeutvikling på stedet at et av vinduene i nabohuset sprakk, så det var helt i siste liten av man fikk berget det, forteller politiet til DRM24.

Brannårsaken er så langt ikke kjent, og det vil pågå etterslukking på stedet utover formiddagen søndag.

Powered by Labrador CMS