Omkom i møteulykke med lastebil på Gamle Sørlandske

Gamle Sørlandske sør for Sande var stengt i mange timer etter en dødsulykke mandag ettermiddag. Statens Vegvesens ulykkesgruppe og politiets krimteknikere har gjennomført undersøkelser på stedet.

Publisert Sist oppdatert

SANDE: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen klokken 14.54.

En person satt da fastklemt i personbilen, ifølge politiet. Luftambulanse landet også på stedet. Det ble imidlertid raskt klart at livet på sjåføren, en mann i 30-åra fra Sandefjord, ikke stod til å redde.

Pårørende er varslet, opplyser politiet sent mandag kveld.

Føreren av vogntoget, en østeuropeeisk mann, fremstår ifølge politiet som fysisk uskadd, men ble fraktet til akuttmottaket i Drammen for undersøkelse.

Krimteknikere og Statens Vegvesens ulykkesgruppe har undersøkt åstedet i mange timer mandag kveld før bilberging og gjenåpning av veien.

Detaljene i hendelsesforløpet er så langt ikke klart, men spor på stedet og vitneforklaringer tyder ifølge politiet på at personbilen skal ha kommet over i motgående på en rett strekning omlag 1,5 kilometer sør for Sande. 

- Etterforskningen er ikke ferdig, og avdøde vil bli sendt for obduksjon, opplyser operasjonsleder Espen Reite i politiet til DRM24.

Powered by Labrador CMS