«Ståhjuling» tok fyr i garasje – sekunder fra full brann

En «ståhjuling» av typen Airwheel tok fyr i en garasje i Ringveien i Hokksund fredag kveld. Eieren kom hjem og da han åpnet garasjen, veltet røyken ut.

Publisert Sist oppdatert

HOKKSUND: Det var klokken 21.45 at politiet fikk melding om brann i garasje i Ringveien i Hokksund. Dette ligger rett over gata for brannstasjonen slik at mannskapene fra Hokksund ikke hadde lang utrykningsvei, skriver Eikernytt.no.

Den mannlige huseieren kom hjem, og da han åpnet garasjen veltet røyken ut. Han forsøkte å slukke med det han hadde for hånden, men energidrikken var ikke til mye hjelp. Da ringte han brannvesenet.
Mye tyder på at «doningen» lå til lading inne i en hylle i garasjen. Det var fyll fyr i den da eieren kom hjem og det skulle ikke gått mange sekundene før dette kunne utviklet seg til en langt større brann.

Mannen fikk i seg litt røyk, og ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. Men det skal ikke være snakk om farlige mengder. Mannen sier til Eikernytt.no at det var hans «ståhjuling», og var så vidt prøvd. Han var langt fra sikker på om dette var en god investering før brannen – nå blir det neppe noe nytt.

Politiet har tatt det elektriske «kjøretøyet» i beslag for tekniske undersøkelser.

Powered by Labrador CMS