PÅ STASJONEN: Politiet var blant annet tilstede ved togstasjonen.
PÅ STASJONEN: Politiet var blant annet tilstede ved togstasjonen.

Større politiaksjon i Vestfossen

Politiet aksjonerte fredag formiddag med både helikopter og en rekke patruljer i Vestfossen sentrum for å undersøke en melding om at en person skulle ha blitt skutt.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Etter hva DRM24 erfarer var politiet utrustet med full bevæpning. Politiet foretok også søk i området fra lufta i aksjonen, som ble innledet etter en melding fra publikum klokken 11.25.

- Politiet mottok melding fra publikum som hadde overhørt en mann som sa på telefon at han hadde skutt en annen person, opplyser politiet.

- De involverte gikk fra stedet. Politiet har søkt i området uten å lokalisere aktuell person eller andre som fremstår involvert, opplyser politiet ved 12.45-tiden.

Operasjonsleder Espen Reite i politiet opplyser overfor DRM24 at de ved 13.00-tiden trapper ned aksjonen uten resultatat.

- Vi mottok en alvorlig melding vi hadde rimelig grunn til å undersøke nærmere på bakgrunn av det som ble sagt, og har undersøkt området så godt vi kan med betydelige ressurser, sier Reite.

De ønsker å komme i kontakt med aktuell person som utløste meldingen til politiet.

- Dette ble overhørt ute i det offentlige rom, og vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende for å oppklare eventuelle misforståelser. Det kan ha vært misforstått og tatt ut av kontekst, sier Reite.

Powered by Labrador CMS