STORE SKADER: Bilen, en Golf GTE, er totalvrak etter rundvelten, men landet til slutt på alle fire midt i veibanen etter å ha vært nede i grøfta og gått rundt.
STORE SKADER: Bilen, en Golf GTE, er totalvrak etter rundvelten, men landet til slutt på alle fire midt i veibanen etter å ha vært nede i grøfta og gått rundt.

Tok unnamanøver og gikk rundt

En bilfører skal ha svingt unna et rådyr, havnet i grøfta og gått rundt med bilen på Klevjerveien i Skoger sent mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

SKOGER: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen ved 22.30-tiden.

Ifølge politiet dreide seg om en utforkjøring hvor to personer befant seg i en bil som hadde gått rundt.

Fremme på stedet ble ifølge politiet klart at de to hadde kommet seg ut og fremstod som uskadd, men ble tatt med til legevakt for sjekk etter den kraftige rundvelten.

Ifølge politiet er det ikke mistanke om ruskjøring, men snarere at føreren skal ha foretatt en unnamanøver for å svinge unna et rådyr.

- Det er også vitner på stedet som skal ha sett rådyr, og patruljen på stedet så også rådyr i området når vi kom, så det er grunn til å feste lit ved denne forklaringen, opplyser politiet til DRM24.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">I GRØFTA:</span> Bilen fikk med seg en god fangst torv og grass i rundvelten før den til slutt landet oppe på veibanen igjen. Alle airbagene løste ut.</span>
I GRØFTA: Bilen fikk med seg en god fangst torv og grass i rundvelten før den til slutt landet oppe på veibanen igjen. Alle airbagene løste ut.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">HER SKJEDDE DET:</span> Like etter avkjøringen til Drammen golfbane retning Skoger, viser sporene på stedet at bilen havnet ut i grøfta, sneiet en lyktestolpe, vippet rundt og opp på veibanen igjen.</span>
HER SKJEDDE DET: Like etter avkjøringen til Drammen golfbane retning Skoger, viser sporene på stedet at bilen havnet ut i grøfta, sneiet en lyktestolpe, vippet rundt og opp på veibanen igjen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BILBERGING: </span>Politiet undersøkte åstedet før bilen ble hentet av bergingsbil.</span>
BILBERGING: Politiet undersøkte åstedet før bilen ble hentet av bergingsbil.
Powered by Labrador CMS