Drammen Pride blir en selvstendig organisasjon

Drammen Pride, Buskeruds største Pride-arrangement, er ikke lenger et prosjekt under Fri Oslo og Viken.

Publisert

DRAMMEN: Tidligere var Drammen Pride et prosjekt under organisasjonen FRI Oslo og Viken.

- Den nye statusen som selvstendig organisasjon gir Drammen Pride en unik mulighet til å vokse og utvikle seg ytterligere, uttaler Drammen Pride i en pressemelding.

Som en selvstendig organisasjon vil Drammen Pride fortsette å organisere den årlige Drammen Pride-festivalen, og i år er datoene satt til 10.-13. august. Arrangementet har etablert seg som en viktig lokal møteplass i kampen for antidiskriminering, likestilling og rettferdighet for LHBTQIA+-samfunnet.

- Vi i Drammen Pride er glade for å bli en selvstendig organisasjon. Dette markerer en ny epoke for oss, og gir oss muligheten til å utvide vårt engasjement i Buskerud, sier Angelica Bråten, leder av Drammen Pride

Vil etablere FRI Buskerud

I tillegg til å organisere sitt eget Pride-arrangement, ser Drammen Pride framover mot den kommende omorganiseringen av FRI Oslo og Viken. Med oppløsningen av Viken fylke tar Drammen Pride initiativ til å etablere FRI Buskerud.

- Målet med FRI Buskerud er å invitere andre Pride-arrangementer i fylket til dialog og samarbeid, med sikte på å bygge et sterkt og aktivt nettverk som støtter antidiskriminerende verdier i hele det nye fylket.

Powered by Labrador CMS