Enighet mellom TV2 og Altibox

TV2-kanalene kommer tilbake på skjermen for Altibox-kundene allerede fredag.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Det opplyser Altibox i 1400-tiden. Kanalene skal være tilgjengelig allerede ved 1500-tiden.

Etter syv måneder med svarte skjermer og tidvis skarp ordveksling har altså partene kommet til enighet. Hvilket blant annet innebærer at også Altibox-kundene kan få med seg VM-kampene på TV2 i desember.

- Vi er glade for at vi har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savner TV 2 får innholdet tilbake, uttaler Altibox i en pressemelding.

Avtalen sikrer hovedkanalene til alle, slik som før avtalebruddet, og valgfrihet på alt annet.

Det betyr at TV2's hovedkanal, TV2 Zebra og TV2 Nyheter er tilgjengelig for alle. TV 2 Livsstil og TV 2 Sport 1 og 2 vil også legges inn i de fleste abonnementene, men du kan velge selv om du vil beholde dem eller velge dem bort.

TV 2 Play Basis vil bli tilgjengelig for de fleste på et senere tidspunkt, og alle vil få den første måneden kostnadsfritt. Deretter vil strømmetjenesten ‘koste’ en gitt poengsum, og det er da opp til hver enkelt å beholde den eller velge den bort, ifølge Altibox.

- Når dette skjer, må vi komme tilbake til – teknikerne har en jobb å gjøre.

De 50 ekstrapoengene Altibox-kundene fikk som plaster på såret mens TV2 var borte, blir beholdt ut året. De som har valgt kronerabatt, vil få beholde denne ut november.

Powered by Labrador CMS