KLAR FOR ÅRETS KINO-HØYDEPUNKT: Kinosjef Steinar Johansen har mye by på lørdag.
KLAR FOR ÅRETS KINO-HØYDEPUNKT: Kinosjef Steinar Johansen har mye by på lørdag.

Klart for film-maraton på kino

«Den store Kinodagen» går av stabelen fredag kveld, fortsetter gjennom hele natten og på lørdag med totalt 42 filmvisninger.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Førstkommende lørdag arrangeres kinoenes festdag. Den årlige tradisjonen innebærer filmvisninger til halv pris, og starter allerede fra 09.30 lørdag morgen for de som er ordentlige morgenfugler.

- Det blir stor stas denne dagen. Vi får besøk av både ballongklovn og ansiktsmaler, og kinoen er pyntet til fest. I tillegg er ombyggingen i 1. etasje ferdig, så nå er alt klappet og klart for storbesøk, sier kinosjef Steinar Johansen.

For natteranglerne arrangeres også nattmaraton på «Ringenes Herre»-trilogien, som tyvstarter allerede 21.30 fredag kveld. Maratonet er ikke ferdig før ved 0700-tiden lørdag morgen.

- Vi holder kiosken åpen gjennom natten, så man får litt påfyll av både snacks og drikke. Det er også meldt regn til helgen, så hva er vel bedre enn å kose seg med en god film og nypoppet popcorn, sier Johansen.

Mange førpremierer

Forøvrig blir det både gjensyn med noen av de største filmene tidligere i år, samt flere førpremierer. Det er blant annet førpremiere på den store, norske julefilmen «Teddybjørnens Jul», som det er store forventninger til. Førpremiere er det også på «Julenissens datter» – den magiske tidsmaskinen», samt «Gulliver er tilbake».

For de voksne er det førpremiere på den norske filmen «Vikingulven», produsert av John M Jacobsen. Gjensyn blir det også med «Top Gun: Maverick», «Syng 2», «Rutete Ninja 2» og flere av årets mest populære filmer.

Og selvsagt er alle de dagsaktuelle filmene på plakaten denne dagen. Både «Krigsseileren», «Jentetur», «Olsenbanden – siste skrik» er blant mange man kan få med seg til en rimelig penge.

- Totalt er det 26 forskjellige filmtitler fordelt på 42 visninger i løpet av dagen, så her er det noe for enhver smak, sier kinosjefen.

PS: På alle filmene som starter før kokken 11.00, har kinoen et spesialtilbud på kun kr 50,- pr billett!

Powered by Labrador CMS