«Holidays are coming» til Krokstadelva og Liertoppen

Coca Colas juletrailer avlegger drammensområdet to stopp i desember.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: – «Holidays are coming»-traileren har lyst opp norske veier i over 20 år, og har blitt del av førjulstradisjonen for mange. Vi får ofte henvendelser allerede på høsten fra folk som lurer på om den kommer til nettopp deres hjemsted. Derfor er vi glade for nå å kunne offentliggjøre årets reiserute, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge.

I løpet av en lang turné fra nord til sør kommer julekaravanen til Buskerud Storsenter 12. desember fra 1300-1800, og Liertoppen 15. desember fra 1300-1800.

– På stoppestedene slår vi blant annet et slag for tradisjonen med å sende julekort. I vår stressede og emoji-fylte hverdag synes vi det er viktig å minne om den enkle, klassiske gleden som ligger i å vise noen man er glad i omtanke gjennom et godt, gammeldags julekort. Derfor kan folk velge seg fine julekort der traileren stopper, og sende varmende ord til noen de er glade i, sier Haugen.

Samme dag som de to trailerne starter sine rundturer på norske vinterveier, kommer også «Holidays are coming» tilbake på norske skjermer.

– Dette er en film mange knytter minner til, den skaper en herlig stemning på skjermen. Derfor er vi glade for å fortelle at den også i år vil gå på norske skjermer fra 23. november. Etter to uker vil den avløses av en splitter ny, hjertevarmende film, jeg tror mange vil like, avslutter Haugen.

Powered by Labrador CMS