Holkeføret skapte utfordringer for Posten

Posten kommer alltid frem sies det, men det spørs om den ikke ble forsinket på Konnerud mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Det ble sendt bud etter både politi og bergingsmannskaper da to sjåfører møtte hverandre i svingen midtveis mellom Jarlsbergsenteret og Konnerud stadion på i Jarlsbergveien.

Til tross for godt strødd underlag var det stedvis holkete, og kvinnen som kjørte Posten-bilen forklarer DRM24 at hun havnet på tvers med varebilen da hun måtte bremse for å unngå sammenstøt med en annen bil som slet med å komme opp, da hun selv var på vei nedover.

Det hele skal imidlertid ha løst seg uten sammestøt av noe slag. Og mens kvinnen i personbilen fikk ryggehjelp av en handlekraftig mann, måtte Posten-bilen flyttes av bergingsbil.

- Jeg tør ikke kjøre videre av fare for å havne i autovernet, forklarte kvinnen.

Som følge av dette ble veien midlertidig sperret og en del bilister måtte snu og kjøre rundt.

De to kvinnene er imidlertid ikke de eneste som har fått bryne seg på isete underlag på Konnerud mandag, på morgenkvisten måtte også bussen gi tapt ikke langt unna, nærmere bestemt i Djupdalen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">HER BLE DET STOPP:</span> I kneika opp mot Jarlsbergsenteret på Konnerud.</span>
HER BLE DET STOPP: I kneika opp mot Jarlsbergsenteret på Konnerud.
Powered by Labrador CMS