Inviterer til jul i Gamle-Hokksund

Ikke i julestemning enda? Hokksund ByTeater spiller «Snekker Andersen og Julenissen» til helga.

Publisert

HOKKSUND: - Det er et koselig lite stykke som veldig mange barn kjenner. Stykket ble for noen år siden dramatisert for oss av Live Kristin S. Skistad, og har blitt en veldig koselig forestilling som gir julestemning i bøtter og spann, sier Elin Støa fra Hokksund Byteater.

Teaterstykket av Alf Prøysen går av stabelen på Arbeidern – Frivillighetens Hus, i Gamle Hokksund, både 27. og 28. november.

- Forestillingen varer i litt over en halv time, og spilles tre ganger lørdag, og tre ganger søndag. Det er begrenset plass per forestilling, så det kan være lurt, å bestille billett i forkant, forteller Støa.

Teater med noe ekstra

På forestillingen blir det også mulig å få kjøpt pølse i lompe, kaker og vafler til 10 kroner stykket.

- Vår tanke er at alle skal ha råd til å ta med unga sine på en forestilling og kose seg med litt godt å bite i, både før og etter. Ute vil det være mulighet for en liten ridetur, og etter forestillingen, kan det hende, at barna treffer på julenissen, som har med seg godteposer, forteller Støa.

Inne i storsalen blir det et koselig julemarked, med muligheter for å få kjøpt både litt bakst og andre slags julegaver.

Powered by Labrador CMS