I FJOR: Konserter under WCH på Drammen Havn. Dessverre ser det ut til at værgudene ikke er like barmhjertige overfor drammenserne i år.

Klart for fullspekket kulturhelg

Lørdag kan Drammen by på både Working Class Hero-festivalen, Handelens Dag, Bydelsdagen på Fjell og «Reggae Ved Ælva»'s 10-års-jubileum. Det eneste som ser ut til å mangle er godvilje fra værgudene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det blir kultur fra morgen til kveld, ja faktisk langt på natt, i Drammen lørdag. Det hele starter med bydelsdagen på Fjell klokken 12.00 og aktiviteter for hele familien.

Samtidig er det Handelens Dag på Bragernes fra 10.00-16.00, hvor både Magasinet og Torget Vest flytter butikkutsalgene ut i sentrumsgatene med markedsboder i gågata og Albums gate.

Slik er programmet:

11-16: Bondens Marked
12-15: Barnas eget marked
13 -14: Drammen Glassverk Musikkorps ønsker å avslutte første halvår med en sommerkonsert fra Torgscenen
14-00: Capoeira og Lise Kristoffersen musikk, dans og akrobatikk ved Torgscenen
14.30: Capoeira og Lise Kristoffersen musikk, dans og akrobatikk ved nedre del av torget

I tillegg kommer Tøffetoget til å være på plass, en morsom vannsklie for de minste og solstoler i en egen palmelund på torget å slappe av i.

Bondens marked kommer på Bragernes Torg.

Havna er stedet for musikkelskerne

På ettermiddagen åpner også dørene for årets Working Class Hero-festival på Drammen Havn, hvor dørene åpner klokken 16.30 og konsertene pågår utover kvelden. Her er det 18-årsgrense.

Litt lenger ned på havna, nærmere bestemt Skur 4, tar den ikoniske popup-en for gode vibber  «Reggae ved Ælva» over med jubileumskonsert fra klokka 20.00 og utover i de små timer.

- Et knippe av artistene som har gjestet Reggae ved Ælva de siste ti årene vil opptre, noe som sikrer en kveld fylt med høydepunkter og god musikk. Og som hør og bør i et bursdagsselskap, så blir det servert kake, uttaler arrangøren.

LOKALE DJ's: Austad platesnurreri og Reggae fra Ælva sørger for gode vibber på Skur 4. De har også tidligere avsluttet med nachspiel etter Working Class Hero-festivalen.
Powered by Labrador CMS