SJOKKBREKK: Politiet betegner det som et sjokkbrekk etter at tyvene brukt en bil som rambukk for å knuse seg inn til forretningene.
SJOKKBREKK: Politiet betegner det som et sjokkbrekk etter at tyvene brukt en bil som rambukk for å knuse seg inn til forretningene.

To gullsmed-forretninger raidet på kjøpesenter

Gjerningsmenn er på frifot etter innbrudd og grovt tyveri fra Buskerud Storsenter natt til mandag.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Politiet rykket ut etter melding om hendelsen ved 03.30-tiden etter tips fra et forbipasserende vitne.

– Det må betegnes som et sjokkbrekk, der tyvene har brukt en bil til å kjøre inn gjennom dørene til gullsmedforretningene, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen i politiet til NTB.

- Fra stedet er det observert to biler som har kjørt fra stedet. En grå/hvit varebil og en sort liten bil, uttaler politiet.

En av bilene, en sort Golf, er funnet igjen i nærheten av storsenteret. Det er denne tyvene skal ha brukt til å kjøre inn inngangen på senteret, og deretter inn i gullsmedforretningene.

Ifølge politiet er det foreløpig ukjent hva som er stjålet fra forretningene, Gullfunn og Aseco Gull og Sølv.

Senterledelsen opplyser til DRM24 at senteret vil åpne for publikum klokka ti til tross for nattens hendelse.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FUNNET:</span> Bilen som ble brukt til å knuse seg inn på senteret ble funnet i nærheten. Den andre bilen er fortsatt ikke funnet.</span>
FUNNET: Bilen som ble brukt til å knuse seg inn på senteret ble funnet i nærheten. Den andre bilen er fortsatt ikke funnet.
Powered by Labrador CMS