INTIMKONSERT: Her fra Tollbugata i 2019.
INTIMKONSERT: Her fra Tollbugata i 2019.

«Kulturnatt» tilbake for første gang på tre år

Etter pandemi-pause er gratisfestivalen som kickstarter sommerens kulturkalender er tilbake fredag 20. mai.

Publisert

STRØMSØ: I år er det en rekke ulike kulturinnslag på plakaten som foregår gjennom kvelden på Strømsø.

Som vanlig blir Tollbugata et samlingspunkt for de musikalske innslagene, og rigger opp utescene med underholdning fra klokken 15.00 til 22.00 med artister som TBA, Oh Yeah, Martin Nordli og Arne Henning Årskaug (poesi), Dilettantene og Cavebones.

På Buskerud Kunstsenter vil smykkekunstner Lena Herfindal vise hvordan du kan lage smykker av forskjellige materialer, på Papirbredden vil Marcus Mars holde åpen kunstsmie, på G60 på Grønland blir det en kunstnerisk VR-opplevelse, i siloen på Grønland blir det konsert med sangerne i De Madrigale og Hos Solveig holder soulartisten Numa Edema Band konsert.

Det selges ikke billetter, og det er dermed førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Kulturnatt er et samarbeidsprosjekt og en dugnad mellom profesjonelle og frivillige kulturaktører i Drammen, er tilrettelagt for både små og store og støttes av Drammen Kommune og ØKS - Østafjelske kompetansesenter for musikk.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GATEKOR:</span> Her fra Papirbredden.</span>
GATEKOR: Her fra Papirbredden.
Powered by Labrador CMS