14 år gamle Thomas Grøndal-Eeles med det synlige bevist på en best mulig start på sesongen.

3. generasjon Grøndal til topps i seniorklassen

14 år gamle Thomas Grøndal-Eeles vant mot tøff konkurranse Vestlandsmesterskapet i gokart i helga.

Publisert

DRAMMEN: Brødrene Grøndal-Eeles har i helgen åpnet gokart sesongen med Vestlandsmesterskapet på KNA Klepp, som hadde et rekord stort antall deltagere på hele 149 fordelt på 7 klasser.

I seniorklassen X30 (14-30 år) stilte 14 år gamle Thomas Grøndal-Eeles. Han startet dagen med å kvalifisere seg som nummer to, og fikk dermed 2. startspor for heat 1. Her var det råtøff fighting, men Thomas kom seirende ut. Dermed ble det pole position i første finale, hvor Grøndal havnet på andreplass. I den siste og avgjørende finalen krysset 14-åringen målstreken først etter en tett fight - og satte samtidig ny banerekord i rundetid!

I miniklassen sørget lillebror Sebastian (8), og endte på en god 3. plass i første finale - før kjedekassa falt av gokarten og han måtte bryte løpet. Det er imidlertid mange flere muligheter i løpet av sesongen for de de to unge racingtalentene fra Drammen.