Påverud torpedert bakfra - måtte bryte

- En dritthelg, uttaler racingtalentet fra Drammen.

Publisert Sist oppdatert

ITALIA/DRAMMEN: Det ble en vanskelig og frustrerende helg for Marcus Påverud og hans teamkamerat Baptiste Moulin fra Belgia i GT World Challenge Sprint Cup på Misano-banen i Italia.

Etter en 5. plass i Silver Cup i lørdagens løp endte det med brutt løp på søndag da Moulin i VSR-teamets Lamborgini Huracan GT3 ble torpedert bakfra av en konkurrent tre runder før målgang i løpet.

- Rett og slett en dritthelg, for å kalle en spade en spade. Vi visste at Lamborghinien manglet litt på topphastighet på den raske Misano-banen, men vi trodde ikke det skulle bli utfordrende. Problemene vi hadde ble også forsterket av at det var 38 grader i skyggen og VSR-teamet fant rett og slett ikke et oppsett som fungerte under disse ekstreme forholdene, sier Marcus Påverud.

22-åringen fra Lier får nå en pause fra løpskjøringen i og med at neste runde i GT World Challenge Sprint Cup ikke kjøres før 2-3.september på Hockenheim i Tyskland.

- Jeg skulle gjerne hatt mer løpstrening, men samtidig er det greit å få det litt på avstand etter en helg som denne på Misano. Vi må bare forsøke å nullstille og komme sterkere tilbake i de tre løpene som gjenstår i mesterskapet, sier Marcus Påverud.

Powered by Labrador CMS