PEPPES-FAMILIEN: Rashim (t.v.) og Rajesh Sharma, har begge jobbet i Peppes store deler av livet. Nå har de åpnet sin nyeste Peppes-restaurant, her med barna Lara (8) og Aryan (11), som gir maten tommel opp!
PEPPES-FAMILIEN: Rashim (t.v.) og Rajesh Sharma, har begge jobbet i Peppes store deler av livet. Nå har de åpnet sin nyeste Peppes-restaurant, her med barna Lara (8) og Aryan (11), som gir maten tommel opp!

Kjøpesenter-satsing på pizza, øl og vin

Prosessen har tatt tid, men torsdag kunne endelig Peppes åpne splitter ny restaurant på Buskerud Storsenter.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Restauranten skal tilby en rolig atmosfære og avkobling for stressede shoppere - eller være en destinasjon i seg selv for pizzaglade middagsgjester.

- Litt av målet er at det ikke skal fremstå som en typisk kjøpesenter-restaurant. Samtidig gjør beliggenheten at parkering aldri er noe problem for dem som kommer i bil, forteller innehaver Rajesh Sharma.

Sammen med kona Rashim står de bak satsingen, som er en utvidelse fra takeway-tilbudet Peppes har hatt med åpning ut mot parkeringsplassen.

Med alle rettigheter i boks skal restauranten «innenfor» nå komplettere tilbudet, og tilbyr også øl- og vinservering.

- Vi har opplevd at mange har kommet inn på takeaway-utsalget og forventet noe mer enn de ti sitteplassene. Det får de nå, forteller Rashim Sharma.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Helt uten forhåndspromotering hadde mange kunder funnet veien inn i den nye Peppes-avdelingen på Buskerud storsenter torsdag ettermiddag.</span>
Helt uten forhåndspromotering hadde mange kunder funnet veien inn i den nye Peppes-avdelingen på Buskerud storsenter torsdag ettermiddag.

Moderne og vintage hånd i hånd

Til sammen er det investert omlag 3,5 millioner i Peppes-avdelingen på Buskerud Storsenter, som er bygget opp helt fra bunnen.

Fasilitetene gir et umiskjennelig inntrykk av moderne inventar av høy kvalitet, kombinert med et amerikansk vintage-utrykk. Legger man merke til detaljene, får man også nærmest en vandring gjennom Peppes-historien på «kjøpet».

Med diverse historiske effekter og gjenstander hentet fra Rajesh' private Peppes-samling, utgjør utstmykningen nesten et lite museumsbesøk i seg selv.- Jeg har jobbet i Peppes siden 1988 og samlet på mye rart, så det er artig å få brukt en del av det. Radioene er for eksempel fra gamle Peppes-avdelinger. Men jeg har enda et stort lager liggende til neste restaurant, spøker han.

- Å få frem nostalgien har vært litt av poenget, og det har tatt tid å få på plass alle detaljene. Vi har brukt god tid på å blande den gamle Peppes-stilen med det nye. Nå er vi veldig fornøyde. Og det er gøy å se at mange allerede har funnet veien hit, sier Rajesh.


<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Den originale Peppes-lampa har blitt børstet støvet av og fått nytt liv etter 20 år.</span>
Den originale Peppes-lampa har blitt børstet støvet av og fått nytt liv etter 20 år.
All innredning er forøvrig bygget opp som fleksible løsninger, som kan flyttes rundt etter behov for større selskaper, corona-restriksjoner eller andre behov som måtte melde seg.

I tillegg kommer et lukket grupperom med kapasitet på 20 personer som kan bestilles for lukkede selskap av ymse slag. Totalt har restauranten 70 sitteplasser.

Vurderer beliggenheten i Drammen

Fra før driver ekteparet også Peppes på jernbanestasjonen i Drammen. De har lenge vurdert å flytte avdelingen til et annet sted i sentrum, og den tanken er på ny blitt høyaktuell ettersom byggearbeidene i stasjonsområdet trolig vil påvirke driften kraftig i fire-fem år.

- Vi har et år igjen av leiekontrakten, så vi får se hvor lenge vi blir. Vi har vurdert flere muligheter, men ikke funnet det optimale alternativet foreløpig, sier Rajesh.

Peppes-paret har også drevet restaurant på Kongsberg, men solgte seg ut i forbindelse med etableringen på Buskerud Storsenter.

- Det er første gang vi er på kjøpesenter, men vi utelukker ikke at det blir den siste, smiler han.

Rashim påpeker at Buskerud Storsenter også er en handelsdestinasjon for mange som ikke til vanlig benytter seg av Drammen sentrum.

- Vi har også vært i dialog med Gulskogen om å etablere oss der, men følte at det ble for nærme sentrums-restauranten. Her oppe får vi en større kundekrets, sier hun.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FRA SENTERET:</span> Inngangen til restauranten er fra 1. etasje i senteret, og følger samme åpningstider som Coop - 2100 på hverdager og 1900 i helgene.</span>
FRA SENTERET: Inngangen til restauranten er fra 1. etasje i senteret, og følger samme åpningstider som Coop - 2100 på hverdager og 1900 i helgene.
Powered by Labrador CMS