BØLGEN OG MOI: Det er mye arbeid som gjenstår, og åpningsfesten er allerede neste torsdag.

Bølgen & Moi til Drammen med populært konsept

Restauranten åpner dørene i Drammen neste uke, og byr på unik uteservering, variert meny og populær champagnelunsj.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Neste uke feirer Bølgen og Moi ny avdeling i Drammen med tre fullbookede åpningsfester og lange gjestelister. I påsken jobber de ansatte natt og dag for å få restaurert gamle «Glass».

Linn Skjevdal er driftsleder i Bølgen og Moi, og sier de har vært interessert i Drammen lenge.

- Det har vært mange drammensere hos oss i Oslo, og vi har fått fantastiske tilbakemeldinger på at vi åpner her. Vi har kikket på forskjellige lokaler i flere år, men vi er veldig glad for at vi landet her på brygga.

Fokus på uteservering 

Restauranten, som tilbyr et stort spekter av lunsj- og middagsretter, kommer også til å ha stort fokus på uteserveringen.

- Det vil være DJ og grillkokker utendørs, og vi skal sørge for at så mange plasser som mulig er vendt mot elva slik at man kan nyte en lunsj i sola med den fine utsikten, sier Skjevdal.

Bølgen og Moi serverer alt fra burgere og salater til sesongbasert kjøtt og skalldyr. 

Champagnelunsj er populært

Bølgen og Moi, spesielt avdelingen i Briskeby, er kanskje mest kjent for sine populære champagnelunsjer. Her trekkes gardinene for når DJ'en spiller, og det blir full nattklubbstemning midt på lyse dagen når de besøkende danser på bordene.

- Vi tar selvfølgelig med champagnelunsjen til Drammen. Det blir DJ og kanskje noen muligheter for å danse på bordene, men det er dessverre litt for manger vinduer å trekke for til at vi får den samme nattklubbstemningen.

Drammens første champagnelunsj arrangeres allerede lørdag 14. april, og daglig leder for avdelingen i Drammen informerer om at det fortsatt er ledige bord tilgjengelig.

- Her blir det uteservering, DJ, god stemning og fine priser på boblene, sier Hilde Andersen. 

- Vi har plass til 100 personer inne, og nærmere 200 ute, så vi håper det smeller i uteserveringen i sommer.

En uke til åpning

Jentene ønsker å holde korta tett til brystet, og vil ikke vise frem restauranten til publikum før åpning.

DRM24 har likevel fått en omvisning og kan opplyse om store endringer i interiør, farger og barløsninger, i tillegg til at de har åpnet 2. etasje for besøkende. Mye av arbeidet i restauranten er utført av lokale bedrifter.

- Vi har fått en lokal kunstner til å dekorere veggene våre med grafitti. Vi har også brukt en lokal smed for å støpe lysekronene og garderobeløsningen vår. Vi er veldig fornøyde!

Og med bare åtte dager til åpning har de nok å stresse med. Det er mye som må gjøres innvendig, og det faktum at det står «ass» på veggen utenfor ser ikke ut til å være øverst på prioriteringslisten.

- Logoen fra forrige konsept var nærmest umulig å skrape vekk, sier Skjevdal lattermildt. Vi endte med å knuse ruta og bestille ny! Det ser nesten ut som Aass da...

Og Aass på tappetårn blir det til tross for at bakmennene, Bølgen & Moi selv, er Oslo-borgere. Her får du Aass fatøl, eplecider og glutenfri i baren.

LES OGSÅ:  Dette skjer i Drammen i påsken

KLARE FOR DRAMMEN: Linn Skjevdal og Hilde Andersen gleder seg til åpningsfest. Her står de foran grafittiveggen de gleder seg til å vise gjestene.
ASS: Logoen til «Glass» var umulig å skrape vekk. Nytt vindu er bestilt.
Powered by Labrador CMS