Byr på sport, øl og kebab

Taki åpner i nye lokaler: - Emosjonelt, men nødvendig

Etter tre måneder med intens oppussing åpner Taki i nye lokaler på Strømsø torg. Målet er å bli byens største og beste gatekjøkken.

Publisert

DRAMMEN: Mandag 1. april flytter Taki inn i de gamle lokalene til Boots apotek på hjørnet av St. Hallvard-gården på Strømsø Torg - et halvt minutts gange fra deres tidligere lokaler i Globusgården. 

Da nyheten ble kjent uttalte eier Zaid Feili til DRM24 at det kom til å bli en emosjonell flytteprosess ettersom Taki har vært lokalisert i Globusgården siden 1994. Eieren av Taki er likevel fornøyd med avgjørelsen, og innrømmer å ha investert en stor sum penger i de nye lokalene.

Fra gatekjøkken til restaurant

Nye Taki er større og har plass til langt flere besøkende. Lokalene bærer preg av industrielt design, og eieren har valgt å selge alt som tilhørte de gamle lokalene.

Det er også lett å forstå at det er sport som er i fokus. På veggene henger fotballskjerf og drakter, og forhåpentligvis er skjenkebevillingen på plass før sommeren slik at kundene kan ta seg en øl til pizzaen. Over bordene henger store flatskjermer, veggene er tagget ned med navn på alle slags fotballag og på disken står det oppstilt flere tippemaskiner. 

Nytt fokus og tilbud

Feili sier han ønsker å fokusere mer på bærekraftighet, miljø og de eldre innbyggerne i sentrum når han åpner nye Taki.

- Vi skal blant annet kutte plastforbruket, og heller gå over til papp og andre bærekraftige materialer. Vi har også lyst til å utvide menyen slik at vi har noe for alle, og vi ønsker å kunne tilby mat de eldre også vil sette pris på. Maten kommer vi selvfølgelig til å fortsette å kjøre ut.

I tillegg avslører et skilt på utsiden at Taki utvider middagstilbudet og fører grillmat, salat og pasta inn på menyen. 

LES OGSÅ: Taki flytter etter 24 år i Globusgården

TAKKER FOR SEG: Zaid Feili ser frem til å åpne dørene på andre siden av Strømsø torg. Her utenfor dagens lokaler i Globusgården.
Powered by Labrador CMS