Her er det nye Godset-styret - eks-ordfører blir ny leder

Nytt styre i Strømsgodset Toppfotball ble enstemmig valgt på ekstraordinært årsmøte tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Leder for det nye styret er tidligere ordfører i Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad.

Høyre-politikeren er kjent for å ha et blått hjerte og er «fast inventar» på hjemmekampene til Strømsgodset.

Fjerdingstad, som også har vært den lengstsittende ordføreren i Drammens nabokommune, får med seg flere nye styremedlemmer som har lang fartstid fra styre og stell i klubbens nyere historie.

Styremedlemmer er tidligere styreleder i Strømsgodset Fotball Egil Meland (til 2023), tidligere leder i Godsetunionen Christian Stråle (til 2023), Ragnhild Ask Connell (til 2022), Satvir Singh Parmar (ikke på valg), Martin Ramford (ikke på valg), Stian Lund (til 2022) og Finn Egil Holm (til 2022), som også har vært tidligere styreleder i driftsselkapet Strømsgodset Fotball.

Styret utvides forøvrig fra seks til åtte medlemmer.

- Valgkomiteens begrunnelse for dette er den vanskelige situasjonen som klubben har stått i - uten daglig leder leder og sportssjef i ny rolle, samt at det er behov for bred kompetanse på viktige strategiske områder fremover, uttaler klubben i en pressemelding.

Nestleder i det forrige styret, Elisabeth Lohk, har ledet arbeidet i klubbens styre etter at styreleder Ivar Strømsjordet trakk seg etter rasisme-skandalen i klubben.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Ny styreleder Ann Sire Fjerdingstad (t.h.) takket avtroppende styreleder Elisabeth Lohk for en solid innsats i det som har vært en krevende tid for klubben.</span>
Ny styreleder Ann Sire Fjerdingstad (t.h.) takket avtroppende styreleder Elisabeth Lohk for en solid innsats i det som har vært en krevende tid for klubben.
Powered by Labrador CMS