STJERNESUS: Kanadiske Carrie Anne-Moss kjent fra Matrix-filmene står her med ryggen til i grå frakk.
STJERNESUS: Kanadiske Carrie Anne-Moss kjent fra Matrix-filmene står her med ryggen til i grå frakk.

Hollywood-stjerne i filminnspilling på Fjell

Mandag kveld ble mange tatt på senga over både kjente skuespillere en større filmproduksjon utenfor en av blokkene - nærmere bestemt 74-blokka hvor Therese Johannessen forsvant i 1988.

Publisert Sist oppdatert

FJELL: Etter hva DRM24 erfarer er det Viaplay-serien «Wisting» som spiller inn en ny sesong, hvor blant annet Sven Nordin, Serhat Yildirim og Carie-Anne Moss er på rollelista.

Flere av stjernene skal ha blitt observert på settet utenfor 74-blokka på Fjell mandag kveld. Carie-Anne Moss er blant annet kjent fra en av hovedrollene i «Matrix»-filmene.

Serhat Yildirim spilte i NRK-seriene 16, 17, 18, og 19. Sven Nordin trenger antagelig ingen nærmere introduksjon i Norge.

Det ble også observert en del statister i svenske politikostymer, og en svensk-uniformert politibil.

«Wisting» er en kriminalserie som høstet gode kritikker i hele Norden da første sesong kom i 2019. Serien er basert på den tidligere politimannen og krimforfatter Jørn Lier Horsts romaner, hvor politimannen Wisting (Sven Nordin) løser gamle forsvinningssaker.

Og ettersom innspillingen av en ny sesong nå foregår på åstedet hvor Therese Johannessen forsvant i 1988, er det ikke utenkelig at dette er et nytt scenario vi får se på skjermen etter hvert. Horst har flere ganger engasjert seg offentlig i Therese-saken.

Produksjonen av den nye sesongen har vært utsatt på ubestemt tid som følge av corona-pandemien.

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN:

Powered by Labrador CMS