MENINGER: Terje N. Jørgensen
Kommunestyrekandidat, Drammen FrP

Nytt kategori 6-pol på Strømsø Torg? Nei, takk!

MENINGER: Gårdeiere på Strømsø representert ved Dpend foreslår å flytte byens eneste fullsortimentspol til en av sine egne eiendommer på Strømsø Torg, så langt bort fra parkeringsplasser det i dag er mulig å komme.

Samtidig går disse gårdeierne under navnet «Strømsø United» ut med forslag om en ytterligere innstramming av adkomsten til «Den himmelske freds plass» og omkringliggende gater.

Omstrukturering og ytterligere arbeider som vil koste byens innbyggere store summer. Taxier og busser som i dag er de eneste som tillates benytte området skal flyttes og de få eksisterende p-plasser ønsker gårdeierne å fjerne.

En i dag lite attraktiv by for tilflytting vil ikke bli mer attraktiv om kostnadsspiralen kommunekassa for tiden er utsatt for, får fortsette og kommunens innbyggere til sist sitter med svarteper i form av eiendomsskatt for å dekke «miljøtiltakene».

Slike arbeider, dersom de skulle vedtas, må dekkes fullt ut, kostnadssprekk inkludert, av gårdeiere selv. Samtidig aktualiserer utspillet behovet for et fullsortimentsutsalg for Vinmonopolet annet sted i kommunen, et sted der de som oppsøker disse utsalgene, ofte kunder som gjør større innkjøp, kan trille kassene ut i bilen.

Man triller ikke en kasse gode viner på sykkelbrettet i januar over islagte torg og gater, selv hadde jeg ikke en gang tatt sjansen på å krysse Strømsø Torg i vinter med noe mer enn en 4ml plastflaske akevitt til julemiddagen godt sikret i innerlomma...


Av
Terje N. Jørgensen
Kommunestyrekandidat
Drammen FrP

Powered by Labrador CMS