Høyre-veteran gjør comeback i Øvre Eiker

Hans Kristian Sveaas gjør comeback i Øvre Eiker-politikken ved neste års valg med en sikker tredjeplass på lista

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Hans Kristian Sveaas ønsker å gjøre comeback i lokalpolitikken etter å ha vært borte fra kommunestyret denne perioden. Som førstekandidat og dermed ordføreremne har partiet allerede valgt Adrian Tollefsen.

Nominasjonskomiteen i Øvre Eiker Høyre har ferdigstilt sitt arbeid. Det vil nå bli opp til nominasjonsmøtet den 23. november å vedta den endelige listen.

Partiet har i dag ni representanter i kommunestyret og måtte ved siste valg overgi ordførerklubba til Senterpartiet. Men etter valget har samarbeidet mellom de to partiene pluss Venstre og FrP styrket seg.

71 år gamle Hans Kristian Sveaas ønsker tydeligvis å gjøre comeback i lokalpolitikken. Han står nå på en sikker tredjeplass etter Tollefsen og Mariann Werp. Også en annen gammel «ringrev», Eivind Molven, har kommet seg oppover på lista og er foreslått på en sjette plass.

– Jeg gir meg som lege 1. mars og det var arbeidspresset som lege og politiker som ble uholdbart. Nå tenker jeg at jeg får adskillig bedre tid, slik at det ikke blir så stressende å drive med politikk. Lista totalt sett er veldig bra, god rekruttering av nye og tilstrekkelig med kompetanse som videreføres, sier Hans Kristian Sveaas i en kommentar til Eikernytt.no.

Powered by Labrador CMS