MENINGER: Christina Mørkve, Christopher Wand
Fylkestingskandidater Buskerud Høyre

Noe står på spill i fylket også

MENINGER: Rundt 2000 sykepleiere må jobbe i ett år for å finansiere oppløsningen av Viken. Nå skal vi etablere nye Buskerud og som en god start så har finansministeren bestemt at vi må dekke regningen nesten helt selv.

Derfor er det viktig å velge riktige partier til fylket. Du kan velge rødgrønt, og få et nytt Buskerud som ligner ganske mye på det gamle. Stor administrasjon på fylkeshuset, skolenedleggelser, skolesammenslåinger, høyere busspriser, dårlige fylkesveier og mindre valgfrihet.

Vi har sett hvordan rødgrønne politikere på den ene siden foreslår å legge ned linjer for å spare penger, og i samme møte ansetter en fylkeskunstner

Du kan også velge Høyre. Vi går til valg på å bruke minst mulig penger på fylkeshuset, og mest mulig på tjenestene som berører deg. Vi vet at det nye fylket får dårlig råd, derfor må vi prioritere beinhardt. Det blir skole og samferdsel foran alt annet.

Vi har sittet i fylkestinget før, og vi har sett hvordan rødgrønne politikere på den ene siden foreslår å legge ned linjer for å spare penger, og i samme møte ansetter en fylkeskunstner. Vi har sett hvordan de bruker penger på lange internasjonale reiser, samtidig som de forsøker å legge ned Akademiet Drammen. Vi har sett hvordan de har økt prisene på buss, samtidig som de øker kulturbudsjettene.

Høyre vil ruste opp fylkesveiene, beholde og utvikle dagens linjetilbud på de videregående skolene, innføre et friere skolevalg og prioritere tjenester før byråkrater. Vi garanterer at vi aldri kommer til å legge ned Akademiet Drammen. Det blir i alle fall ingen fylkeskunstner før skolene har fått sitt. Godt valg!


Av
Christopher Wand
Christina Mørkve
Fylkestingskandidater Buskerud Høyre

Powered by Labrador CMS