Avlyser folkefest i Hokksund for andre år på rad

Tidligere i sommer ble laksefestivalen avlyst. Nå er også byfestivalen skrinlagt.

Publisert Sist oppdatert

HOKKSUND: Det blir ingen folkefest med bykamp og 59 grader Nord i år heller. Det melder styret for Hokksund By- og Laksefestiva. Men neste år – da skal det bli folkefest – lover de.

- Det er med tungt hjerte vi i år har sett oss nødt til å avlyse årets versjon av Hokksund By- og Laksefestival. Festivalstyret har inntil nylig jobbet aktivt med å få på plass et alternativt program med aktiviteter og opplevelser som svarer mot krav om smittevern og de restriksjoner vi fortsatt lever under. Etter dialog med ulike involverte er nå endelig avgjørelse om avlysning tatt uttaler festivalen i en pressemelding.

- I 2022 feirer festivalen vår 15 år. Festivalstyret er allerede i gang med planlegging av en minnerik folkefest for store og små i august 2022. Sammen skal vi fortsatt spre glede og samhold i bygda vår.

16. juni i år ble det klart at årets laksefestival også ble avlyst av hensyn til smittevern og avstandsregler. Østsiden Jeger- og Fiskerforening lover sammen med Hokksund Camping å komme sterkere tilbake med et større arrangement neste år.

Sykkelrittet Ladies Tour of Norway, som går gjennom Hokksund lørdag 14. august, går imidlertid som planlagt.

Powered by Labrador CMS