TUI - Robinson Hotel Khao Lak
TUI - Robinson Hotel Khao Lak

Satser for fullt på direktefly til Thailand

Thailandske myndigheter ønsker nå norske turister velkommen, og fjerner karantenerestriksjoner. TUI satser derfor for fullt på de populære direkterutene til smilets land.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Fra 1. november er Norge en av 46 andre land Thailand har åpnet opp for, og som ikke lenger trenger å gå i karantene ved ankomst. TUI, er per nå den eneste pakkereiseoperatøren som tilbyr direktefly til Thailand i vinter.

– Thailand er en av våre mest populære vinterdestinasjoner. Vi er veldig glade for at vi igjen kan sende kundene våre til feriedestinasjoner som Phuket, Krabi og Khao Lak, som vi vet at mange elsker. I løpet av de siste ukene har bestillinger til Thailand økt, så vi vet at mange av våre kunder gleder seg til å reise, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI.

TUI sin første avgang er et direktefly fra Oslo den 17. desember. Etter at innreisereglene ble endret har antall feriebestillinger mer enn doblet seg, sammenlignet med uken før.

TUI har deltatt i samtaler med thailandske myndigheter om en felles løsning som er trygg for de reisende og gir den ferieopplevelsen de ønsker.

Nordmenn som reiser til Thailand må være fullvaksinert og kunne vise et negativt PCR-testresultat før avreise fra Norge, et innreiseskjema og teste seg når de ankommer Thailand. Ved å følge disse innreisekravene, kan nordmenn reise hvor de vil i Thailand og på samme vilkår som lokalbefolkningen.

– Vi er glade for at thailandske myndigheter har kommet med en løsning som gjør at våre kunder kan nyte ferien, uten å måtte gå på kompromiss med hva de kan oppleve mens de er der, sier Aspengren.

Powered by Labrador CMS