NY SPISS: Jonatan Braut Brunes (21) blir arvtageren etter Lars-Jørgen Salvesen og skal gi Fred Friday konkurranse på topp.
NY SPISS: Jonatan Braut Brunes (21) blir arvtageren etter Lars-Jørgen Salvesen og skal gi Fred Friday konkurranse på topp.

Godset har fått sin egen «brauten»: Skal bli Drammens nye målmaskin

Han er toppscorer i OBOS-ligaen. Nå har han signert for Strømsgodset.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser klubben onsdag kveld. Jonatan Braut Brunes kommer fra Lillestrøm, men har vært på utlån hos Start hittil i sesongen, hvor han har scoret 12 mål på 15 kamper.

- Onsdag ble det gjennomført medisinsk sjekk og signering av papirene knyttet til overgangen, før han ble presentert for spillere og støtteapparat på Marienlyst, uttaler klubben på sine hjemmesider.

Ifølge klubben skal han «passe som hånd i handske med klubbens profil», og Strømsgodset skal ha hatt spilleren på radaren i lang tid.

- Han er en ung spiss med stort potensial, som er god i boksen og har vist i OBOS-ligaen at han kan score mål. Vi gleder oss til å ha han i våre rekker, uttaler leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

21-åringen har signert kontrakt med Godset ut 2025-sesongen, og er ifølge klubben spilleklar om kort tid i drakt nummer 19. Han må imidlertid trolig vente noen få uker før debuten som følge av en infeksjon.

Powered by Labrador CMS